Nyhetsbrev – December

31 december, 2019 av Johan Havenberg

Hej,

Ännu en termin har nått sitt slut, och ett nytt år (och till och med nytt årtionde) står för dörren! Vi vill med detta nyhetsbrev passa på att säga stort tack för ert engagemang den här terminen, och önska en riktigt välförtjänt god jul!

Verksamhetsberättelse

Nu när året är slut är det som vanligt dags att summera verksamheten för kalenderåret 2019. Alla avdelningar och andra arrangemangs- och arbetsgrupper behöver därför nu skriva sin del av verksamhetsberättelsen. Denna skickas senast den 31 januari till vår sekreterare ankie.lisell@yahoo.se

Närvarokort

Terminens närvarokort behöver vara Bo-Anders tillhanda senast den 31/1 i pappersform eller via e-post!
bal@23020.se

Terminsstart vt-2020

Terminen börjar i vanlig ordning en vecka efter skolorna, dvs vecka 3. Det kommer att gå ut en allmän information om vilken vecka det är terminsstart, men varje avdelning ansvarar för att informera sina scouter om detaljer om tid och plats eller ev justeringar.

Tält

Som vi tidigare informerat om har en liten arbetsgrupp tittat på nya tält att ev köpa in. Vi har nu köpt in ett tält för att testa kommande säsong och se om det är intressant att köpa in fler av samma sort! Detta tält är inköpt och ska provas!
Läs mer…

Varma Scouthälsningar,
Johanna och Johan, kårordförande