Nyhetsbrev – November

Hej,

Nu börjar vi närma oss den mysiga tiden med alla tända ljus, julförberedelser, glögg-och- pepparkaksdoft. Vi vill passa på att informera lite om vad som hänt i kåren sedan sist och vad som är på gång framöver!

Ny lokal

Kontrakt är nu nyligen påskrivet för den nya lokalen i Albäckshallen, Omvägen 23! Så spännande och roligt detta ska bli! Vi måste nu komma igång med flyttarbetet och förberedelser av olika slag och ett första informationsmöte kring detta kommer att hållas med avdelningsledarna inom kort! Flytten kommer naturligtvis kräva en hel del gemensamma arbetsinsatser av olika slag och av naturliga skäl blir det också styrelsens huvudfråga den närmaste tiden! Alla kommer dock att behöva hjälpa till på ett eller annat sätt så känner du att du kan hjälpa till på något sätt, vad det än kan vara, stort som smått (inköpsturer till IKEA eller andra ställen, praktiskt fixande/målande, en tur till tippen med sådant som kan slängas) så tveka inte att redan nu ta kontakt med någon av oss i styrelsen eller gör din röst hörd på något av de flyttmöten som vi kommer att bjuda in till framöver!

Swish-betalningar

Vi har ju som ni vet skapat swish-konton för alla avdelningar och vi vill påminna om att det är viktigt att varje avdelning snarast meddelar vem på avdelningen som är ekonomiansvarig så att systemet kan börja användas. Meddela kassor@trelleborgsscoutkar.se

Fredsljuset

Fredsljuset är hämtat och kåren kommer att närvara vid lykttändningen i Stadsparken, 1 advent (i samband med julmarknaden), samt vid Luciakröningen av Trelleborgs Lucia i St Nicolai kyrka den 1 december. Vi hoppas naturligtvis att få se flera av er deltaga i dessa arrangemang!

Julmarknad

Julmarknaden närmar sig så kom ihåg att anmäla er själv och påminn era scouter och scoutföräldrar om att anmäla sig för att hjälpa till!

Julhälsning

Glöm inte att boka in årets julhälsning den 18 december! Mer info kommer!

Sommarläger 2018

Glädjande nyheter! Marie och Annika har tagit på sig att vara lägeransvariga för kårens deltagande i Regionlägret 2018.
Ni når våra lägeransvariga på sommarlager@trelleborgsscoutkar.se

Varma Scouthälsningar,
Johanna och Johan, kårordförande

Det här inlägget postades i Nyhetsbrev av Johan Havenberg. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *