Nyhetsbrev – Januari

Hej,

Hoppas att alla haft sköna jul – och nyårshelger, med välbehövlig avkoppling! Nu har ett nytt scoutår inletts och det är dags för årets första nyhetsbrev! 2018 kommer att bli ett år med fullt av roliga scoutaktiviteter!

Ny lokal

Först och främst vill vi tacka för de insatser och allt det arbete som lagts ner och fortfarande pågår med flytten till våra nya lokaler! Med gemensamma krafter har vi åstadkommit massor. Ytterligare lite arbete återstår och planen är som informerades på ledarupptakten att vi ska kunna flytta in efter sportlovet. Vi återkommer med mer info, men planen är att ha stängt verksamheten för avdelningsmöten vecka 9 för att kunna arbeta med iordningställande och uppackning i nya lokalen inför att verksamheten drar igång.

Invigning kommer att ske torsdagen den 1/3 kl 18.00, spara detta datum! Separat inbjudan kommer.

Verksamhetsberättelse och närvarokort

Alla avdelningar och arbetsgrupper behöver skicka in sin verksamhetsberättelse över verksamhetsåret 2017, senast den 31 januari 2018. Denna mailas till tobias@havenberg.se. Har ni frågor är det bara att kontakta Tobias eller någon annan i styrelsen. För inspiration se tidigare verksamhetsberättelser på http://trelleborg.scout.se/om-karen/verksamhetsberattelse/.

Glöm inte heller att fylla i närvarokorten till Bo-Anders snarast om ni inte redan gjort det! Mailas till bal@23020.se.

Valberedning

Det börjar närmar sig kårstämma och val av ny styrelse! Är du intresserad av att engagera dig i styrelsearbetet eller har tips på personer som du tror skulle vara lämpliga kandidater? Kontakta i så fall valberedningen på valberedning@trelleborgsscoutkar.se.

Midsommar

Det börjar bli dags att påbörja planeringen av årets midsommarfirande! Detta är en av våra viktigaste inkomstbringande aktiviteter och vi behöver någon eller några som är beredda att hålla i trådarna för detta. Är du intresserad kontakta oss på ordforande@trelleborgsscoutkar.se, och vill du veta mer om vad det innebär så kontakta andreas.lewin@elodata.nu.

Grönby hage

Vi har beviljats en del pengar för att byta fönster och element från bla Landsbygdsmiljonen. Nya element är inköpta och installerade i Grönby. Dessa kan fjärrstyras av våra stugvärdar så vi hoppas att det kommer att vara varmt och skönt för både avdelningar och hyresgäster när de anländer utan att vi för den skull behöver elda för kråkorna.

Varma Scouthälsningar,
Johanna och Johan, kårordförande

Det här inlägget postades i Nyhetsbrev av Johan Havenberg. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *