Nyhetsbrev – December

Då var det ”dan före dan före dopparedan”

Tiden går fort när det spritter i scoutnerven och vi har hunnit med mycket i vår kår. Sommarläger, midsommar, kårens årsdag, St George, julmarknad, otaliga avdelningsläger, mängder av möten och minnen och mycket mycket mer.

Vi tar nu med oss alla dessa minnen och upplevelser i vår ryggsäck som aldrig kan bli för full eller tung för att vandra med.

Vi vårdar dom och utvecklar dom tillsammans med gamla och nya kamrater.

Vi tar fram dom när vi behöver lyftas upp. –”En scout möter svårigheter med gott humör!”

Det nya huset…

Under året som kommer, intensifierar vi vårt nu fleråriga engagemang för nytt boende, ett spännande projekt som vi hoppas alla är sugna på.

Tack!

Stort tack för det gångna året och med det önskar vi er alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt Scoutår!

Dan Paxer, Kårordförande

Det här inlägget postades i Nyhetsbrev av Johan Havenberg. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *