Vill du bli webbredaktör?

Trelleborgs scoutkår söker webbredaktörer!

Under sommaren behöver kårens webbsidor flyttas till Scouternas nya webbplattform. Kåren söker därför personer som skulle vara intresserade av att jobba med att kartlägga, designa och flytta vårt innehåll.

Vi söker också personer som vill hjälpa till att hålla liv i kårens olika sociala plattformar, så som webbsidor, Facebook och Instagram löpande. Detta innebär att hjälpa ledare att lägga ut information eller själv söka upp och dela det som händer i kåren.

Vem är du?

Vi tror du är en öppen person med datorvana och sinne för ordning som behärskar svenska bra i skrift.

Kunskaper om WordPress, HTML, bildkomposition och media/presentationsteknik är meriterande.

Övrigt

Trelleborgs scoutkår har ingen möjlighet att agera arbetsgivare så alla insatser sker på ideell basis.

Är detta något för dig eller någon du känner?
Hör av dig till styrelsen@trelleborgsscoutkar.se