Nystart av Upptäckaravdelning

Trelleborgs scoutkår växer och vi har glädjen att hälsa avdelningen Rovdjuren välkommen in i gemenskapen.

Rovdjuren är en nygammal bekant som åter får liv för att skapa meningsfull fritid och äventyr för upptäckare (åk 4-5). Sedan tidigare har ju avdelningen Rovfåglarna huserat på lördagar men det stora antalet som vill vara scouter och önskemål om  verksamhet på kvällstid under veckan har gjort att kåren letat efter ledare som har tid och vilja att driva just en sådan avdelning.

Trelleborgs scoutkår är glada över att kunna meddela att Arne återigen kommer att vara med på den nystartade avdelningen tillsammans med Magnus och Sara, två nya ledare. Magnus som några kanske känner som ”Malla” har ett förflutet i kåren och vi ser mycket fram emot att åter få knyta an till honom och Sara.

Verksamheten startar tisdagen den 17/10 kl 18.00 i scoutlokalen.