ons
Jun 19 – Jun 23 heldag
Midsommar @ Östervångsparken
Jun 21 kl. 13:00 – 15:00

Logotyp med midsommarkransPå plats finns midsommarstång och orkester. Vi säljer glass, dricka och ballonger, samt lotter som ger chans att vinna fina priser.

Orkestern bjuder upp till dans mellan 13.00 och 15.00!

För medlemmar i Trelleborgs scoutkår

För att kunna genomföra detta behöver vi ER hjälp. Ta med familjen ner till parken och hjälp till en timme eller två. Om du själv inte vill eller kan så skicka din mamma/pappa eller någon annan. Går även bra att stå tillsammans med en förälder.

Anmäla sig gör man i formuläret här nedan, senast söndagen den 9/6.

Midsommar

Anmälningsformulär till midsommar
  • Vem

Skriv in vem som anmäler sig. Spårar- och Upptäckarscouter (åk 2-5) behöver ha en vuxen med sig. Anmäl även denna person.
  • När

För att få ett bra arrangemang behöver vi hjälp både före, under och efter själva firandet.
    - På morgonen behövs några få för att klä stången.
    - Före firandet börjar behövs hjälp att ställa allt i ordning.
    - Under firandet behöver vi hjälp i de olika stånden med tex försäljning av glass eller lotter.
    - Efter firandet behöver vi plocka undan och packa in sakerna i förrådet.
  • Hantering av personuppgifter

• De uppgifter du lämnar här när du anmäler dig till att hjälpa till behöver vi för att kunna genomföra arrangemanget. Då främst för schemaläggning men också för att kunna komma i kontakt med dig som anmält dig med information om arrangemanget.

Uppgifterna hanteras av webbansvarig samt av de som håller i arrangemanget. Vi kommer inte att lämna vidare uppgifterna till någon annan.

Dina uppgifter kommer att raderas kort efter att arrangemanget är genomfört.

lör
Jun 29 – Jun 30 heldag