Rovfåglarna, åk 4-5

MötestiderUpptäckare

Lördagar, udda veckor, mellan kl. 09.45 – 12.45
Kan man inte komma ska man meddela det i så god tid som möjligt till någon av ledarna.

Matsäck

När vi träffas på våra ordinarie helgmöten ska ni alltid ha med er en frukt och matsäck. Ibland finns det möjlighet att grilla, och då får ni gärna ha med er något grillbart (se programmet).

Klädsel

Våra möten är alltid utomhus, så ni ska vara klädda efter väderlek. Regnkläder och stövlar ska vara med eller på. För att scouterna riktigt ska kunna njuta av naturen utan att bli våta, rekommenderar vi regnbyxor och jacka.
Man bär givetvis alltid scoutdräkt på mötena.

Kontakta oss

Se ledarpatrullen längre ner eller skicka e-post till oss på: rovfaglarna@trelleborgsscoutkar.se

Patruller

På Rovfåglarna har vi fyra patruller. Vilka som är aktiva beror på antalet scouter. Varje patrull brukar bestå av ca 5 till 7 scouter.

Patrullerna på avdelningen heter; Falken, Ugglan, Vråken och Örnen.

Ledarpatrullen

Ledarpatrullen heter Gladan.