Insekterna, åk 2-3

MötestiderSpårare

Lördagar, udda veckor, mellan kl. 10.00 – 13.00, dock kan tider ändras beroende på mötet och platserna är olika, kolla programmet. Kan man inte komma ska man meddela det i så god tid som möjligt till ledarna.

Matsäck

När vi träffas på våra ordinarie helgmöten ska ni alltid ha med er en frukt och matsäck. Ibland finns det möjlighet att grilla, och då får ni gärna ha med er något grillbart (se programmet).

Klädsel

Våra möten är alltid utomhus, så ni ska vara klädda efter väderlek. Regnkläder och stövlar ska vara med eller på. För att scouterna riktigt ska kunna njuta av naturen utan att bli våta, rekommenderar vi regnbyxor och regnjacka.
Man bär givetvis alltid scoutdräkt på mötena.

Kontakta oss

Se ledarpatrullen längre ner eller skicka e-post till oss på: insekterna@trelleborgsscoutkar.se

Ledarpatrullen

Foto saknas 3