Hyr en Tomte

Julen är snart här och tomten kanske behöver hjälp? Han kan inte själv hinna med alla husen under julen och därför har utmanarlaget Gnuttarna i Trelleborgs scoutkår bestämt att vi ska hjälpa tomten.

tomtegnuttVi är några glada ungdomar som gärna hjälper till, och samtidigt samlar in lite pengar till vårt utmanarlag i Trelleborgs scoutkår. För de insamlade pengarna kan vi sedan göra gemensamt finansierade scoutaktiviteter.

Vi är inte så många utmanarscouter som har möjligheten att hjälpa till under julen och därför gäller det att skynda sig att boka så inte tiderna hinner ta slut. Om vi inte har möjligheten just den tid som ni önskar så kan man fråga igen och kanske hitta en annan tid som också passar.

När? Den 23-26 december, 2018
Var? I Trelleborg och Skegrie finns tomtehjälp på plats, men tomtarna kan också ta sig till byarna lite utanför om det skulle behövas
Tid? Vi gör våra besök i max 30 minuter för att hinna hjälpa tomten så mycket som möjligt
Pris? 600 kr
Vem? En av våra utmanarscouter som är i åldern 14-17 år kommer tomteklädd

Undrar du hur du skulle kunna få tag i en av oss tomteälskande ungdomar för att hjälpa till så är det bara att smsa eller ringa 076-017 05 02. Berätta adress och ort som du önskar att tomten kommer samt vilken tid ni önskar. Föreslå gärna ett tidsspann om det är möjligt, så försöker vi pussla ihop tomtandet på bästa sätt.

Vi från Gnuttarna hoppas ni får en god jul och att ni tar hjälp av oss när du vill skaffa en tomte under julen!