Julmarknad

231 42 Trelleborg
Kontakt:
Julmarknad @ Rådhustorget | Skåne län | Sverige

Hjärtligt välkomna ska ni vara till årets julmarknad!

Nu är det åter dags för årets julmarknad. Varje år deltar Trelleborgs Scoutkår med lotterier, korvgrillning, glöggförsäljning m m på skyltsöndagen i Trelleborg. I år är det den 2/12 och vi får åter husera på Rådhustorget.

För att den här fantastiskt mysiga dagen ska bli bra, behöver vi hjälp från er föräldrar, ledare och scouter.

Vi behöver i år hjälp med uppbyggnad, bemanning och nedplockning på själva skyltsöndagen, samt även bidrag med priser till vårt kaklotteri. Till kaklotteriet tänker vi först och främst på hembakade kakor och julgodis.

Personuppgifthantering

Vi tar in namn på och e-postadress till de scouter och vuxna som ska hjälpa till i syfte att kunna förbereda och koordinera bemanningen under årets julmarknad.

I vissa fall räknas ett namn som en personuppgift och i de fallen lutar vi oss på den rättsliga grunden för att fullgöra ett avtal, dvs medlemskap i Trelleborgs scoutkår och anmälan till att hjälpa till på detta evenemang.

De som kommer ta del av uppgifter är de personer som organiserar Trelleborgs scoutkårs deltagande i årets Julmarknad.

Vi kommer radera dessa uppgifter strax efter genomförd Julmarknad.